Johnséns vision

Vår vision är att vi skall vara ledande på Göteborgs lokala marknad när det gäller tillverkning av Levaindegar. Vi har tagit ett beslut att följa marknaden med att tillverka än mer kvalitativa produkter och detta finns det inga genvägar för utan vår vision är att med hjälp av ökad Vete och Råg– surdegskultur i våra produkter har vi stora förhoppningar om saftigare, bättre och vackrare bröd. Likaså vår bakkvalité skall lyftas betydligt nu när vi konverterar våra traditionella varmluftugnar till ett baksätt som används flitigt i södra Europa, gedigna stenugnar!

Välkommen på en spännande upptäckresa med oss på Johnséns!

Historia

Johnséns Konditori AB grundades 1926 av Hildur och Erik Johnsén. Med hjälp av barn och barnbarn drevs företaget ända fram till slutet av förra seklet. I februari 1993 övertogs verksamheten av den familj som än idag äger företaget.

Mycket har hänt sedan dess. Bland annat har produktionslokalerna bytts ut från det bakre utrymmet i butiken på Värmlandsgatan, till en betydligt större anläggning i Högsbo. Vi som arbetar på Johnséns Konditori AB idag är ca 30 personer.

Johnséns framtidsvision är att kunna bibehålla de gamla anor samtidigt som vi följer med i tiden och utvecklar vårt sortiment med samma goda servicenivå och jämna kvalité som Johnséns alltid stått för.

Personal


Håkan Andersson

Ermin Begic

  • Produktionsledare Bageri natt
  • Mobil: 0734-453100

Mikael Sand

  • Produktionsledare Bageri dag

Jarmo Nousiainen

  • Produktionsledare Bageri dag